Operationeel Manager (FT)

Jouw rol
Als operationeel manager ben je een echte duizendpoot. Een takenpakket voor een echte aanpakker, want jij bent het aanspreekpunt voor alle medewerkers, je voert controles uit in de verschillende hotels en bent diegene welke de operationele koers bepaald. Diversiteit is dus nog zacht uitgedrukt. Ook in de back-office ben jij actief. Zo ben je bezig met het bewaken van kosten en het realiseren van omzet binnen onze hotels, maar ben je ook verantwoordelijk voor het effectief inzetten van medewerkers dankzij het maken van een passende personeelsplanning. 

Jouw profiel

  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden en het vermogen om anderen te motiveren

  • Je hebt een probleemoplossend denkvermogen en bent stressbestendig

  • Je bent een echte teamspeler, snapt hoe teamprocessen in elkaar zitten en geoptimaliseerd kunnen worden

  • Je bent een echt organisatietalent en planner

  • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden

  • Je hebt oog voor detail en weet overzicht te bewaren

  • Je hebt affiniteit met de hotelbranche en bij voorkeur al enige ervaring binnen de sector

Wat bieden wij?
Wij bieden een marktconform salaris op basis van 38 uur, afhankelijk van je kennis en ervaring. Daarnaast zijn er leuke extra’s zoals kortingsmogelijkheden binnen Saillant Collection.
Mede door onze ambities zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. 

Saillant Hotels
Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel! 

Interesse?
Werken in de hotellerie doe je met passie. Ben je net zo gepassioneerd als wij en ambieer je een leuke baan binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!