OVER SAILLANT

De collectie
Saillant Hotels is een groeiende hotelcollectie, die inmiddels 10 jaar actief is in Zuid-Limburg en omstreken. Klein begonnen met een familiehotel in het centrum van Gulpen, is de organisatie inmiddels uitgegroeid tot een serieuze keten bestaande uit 4 unieke en kleinschalige hotels.

Kenmerkend is de diversiteit aan hotels: van een historisch kasteel tot een gezellig familiehotel in Gulpen en van een boetiekhotel aan het Vrijthof in Maastricht tot een charmante carréboerderij in het glooiende Geuldal. Elke locatie heeft zijn eigen karakter en charme, die op zichzelf ‘saillant’* te noemen zijn.

Saillant
Eveneens saillant is onze opvatting van gastvrijheid, die in alle hotels terug te vinden is. Slaapt u in een Saillant Hotel? Dan bent u verzilverd van een unieke ervaring. Wij onthalen u met oprechte interesse en helpen u graag om het beste uit uw verblijf in Zuid-Limburg te halen! Maatwerk welke de klok rondgaat en altijd paraat om in te spelen op de wensen van onze gasten.

Ondernemen
Vanuit passie voor ons vak en betrokkenheid ondernemen wij, wij zijn betrokken bij zowel onze gasten als bij onze omgeving. U als gast verdient de beste service. Vakmanschap tot in alle finesses met ongedwongen Limburgse gastvrijheid. Onze omgeving verdient ook die extra aandacht. Door kleine aanpassingen te doen, zoals voor LED verlichting te kiezen, een waterbesparend systeem te gebruiken en weinig gebruik te maken van minibars en airco’s maken we al een groot verschil. Bovendien selecteren we ook onze leveranciers zorgvuldig en kiezen we bij voorkeur voor lokale bedrijven.

Meer dan een hotel
Naast de bijzondere hotels biedt Saillant Hotels ook nog andere services aan. Zo kunt u op al onze locaties in bijzondere stijlkamers ongestoord vergaderen en biedt Kasteel Doenrade een intiem decor voor een droombruiloft.

Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een prachtige omgeving, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel! 

Mogen wij u snel verwelkomen in één van onze hotels?
 

*’Saillant’ betekent ‘opmerkelijk’, ‘in het oog springend’.

 

Persbericht 15-9- Pop-Up By Saillant