RitualsXSaillant

Ontdek en geniet van ritual of Karma bij Saillant hotels. 

The Ritual of Karma is ontworpen om je te helpen positiviteit uit te stralen, en helpt je herinneren dat wie goed doet, goed ontmoet. De producten zijn verrijkt met witte thee en lotusbloem, en bevat een nieuwe verbeterde formule met Hydra-Boost Complex voor ultieme hydratatie.

Inhoud badpakket

Bath & shower gel: Maak van iedere douchebeurt een sensationeel moment met de douchegel van The Ritual of Karma Bevat lotusbloem, witte thee en het nieuwe Hydra-Boost Complex. Het nieuwe Hydra-Boost Complex is een mengsel van drie hydraterende krachtpatsers: squalaan, aloë vera en algen. Het is een uniek complex dat een droge en dorstige huid verzacht en de huid soepel en elastisch maakt

Body lotion: De crème heeft een boterachtige rijke textuur en is eenvoudig aan te brengen. Trekt snel in de huid. Gebruik het nieuwe Hydra-Boost Complex als je huid wat extra’s nodig heeft. Het maakt de droge huid weer soepel en jong. Dit unieke hydraterende complex van aloë vera, squalaan en algen verzorgt de droge en dorstige huid, sluit vocht in na het douchen en herstelt de soepelheid en elasticiteit van de huid. 

Shampoo: Je krijgt prachtig glanzend en gezond haar dankzij deze kleurbeschermende shampoo van The Ritual of Karma. De combinatie van zonnebloemzaadextract en vitamine E beschermt het haar tegen schade door uv-straling, zorgt dat de haarkleur langer behouden blijft en geeft het een prachtige glans. Rijstextract en macadamiazaadextract beschermen, versterken, repareren en hydrateren het haar. Het haar wordt levendig en gevoed en krijgt een intense gloed. Geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypen, in het bijzonder voor gekleurd haar.

Conditioner: Geef je haar extra aandacht door het te behandelen met deze kleurbeschermende conditioner van The Ritual of Karma. Rijstextract en macadamiazaadextract beschermen, versterken, repareren en hydrateren het haar. Het haar wordt levendig en gevoed en krijgt een intense gloed. Deze conditioner voedt en ontwart je haar en is geschikt voor dagelijks gebruik en voor alle haartypen, maar het werkt vooral goed op gekleurd haar.

Soap bar:  Transformeer je alledaagse routine van het wassen van je handen tot een betekenisvol moment. Deze handzeep van The Ritual of Karma, op basis van lotusbloem en witte thee, is pH-neutraal. Dit betekent dat de formule mild is voor de handen, maar wel grondig reinigt.

 

~ Long for nice weather all year long? The Ritual of Karma hotel collection creates summer vibes any day of the year. Discover the uplifting, fresh and floral scent of lotus flower and white tea with The Ritual of Karma now. #ritualscosmetics #theritualofkarma #Saillanthotels ~