MEETINGS BIJ SAILLANT

U zoekt een inspirerende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Bij Saillant begrijpen we dat alles tot in de puntjes verzorgd moet zijn om uw vergadering, seminar of presentatie tot een succes te maken.

Onze verschillende hotels bieden diverse vergader- en evenementenzalen, elk met hun eigen karakter. Zo bieden we de gelegenheid om te ontsnappen aan de hectiek van de dag en efficiënt tot grote beslissingen te komen, maar er is ook ruimte voor ontspanning, verbinding en teambuilding.

De sfeervolle zalen kunnen worden voorzien van alle benodigde digitale en analoge ondersteuning. Maar ook aan de innerlijke mens is gedacht: we verzorgen dranken, gezonde snacks, en wat dacht u van een culinaire maaltijd? Onze koks verzorgen graag een heerlijke lunch of diner: dat kan naar wens snel of uitgebreid, eenvoudig of luxe. Een meerdaagse bijeenkomst met overnachting en ontbijt? Geen probleem!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet u precies wat u zoekt? Laat het ons weten! Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.